Cum să alegi cel mai bun unt de arahide?

Părerile despre untul de arahide că este pur și simplu nesănătos au expirat de mult. Există un număr mare de tipuri diferite de unturi de arahide disponibile pe piață, care au o compoziție sănătoasă și hrănitoare. În plus, acestea pot face deseori parte chiar și din dietele cu conținut scăzut de calorii, care sunt concepute pentru a vă ajuta să pierdeți excesul de greutate. Deci, merită să vă gândiți cum să alegeți cel mai bun unt de arahide? Alegerea va depinde în mare măsură doar de preferințele personale.

La ce ar trebui să fii atent când alegi untul de arahide?

Atunci când alegeți untul de arahide potrivit, acordați atenție, în primul rând, compoziției acestuia. Aceasta este o bază absolută, nu numai pentru acest tip de produse. Deci, ce tipuri de nutrienți pot fi găsite în untul de arahide sănătos? Acestea vor fi în primul rând:

  • Proteină,
  • fibră,
  • Grasimi,
  • Carbohidrați.

În plus, cele mai bune unturi de arahide constau în până la 100% diferite tipuri de nuci prăjite, de exemplu, arahide. Prin urmare, merită să acordați o atenție deosebită acestui lucru. Cu toate acestea, acest lucru nu împiedică diferitele tipuri de unt de arahide să conțină alți nutrienți valoroși. Conțin adesea vitaminele B și E, calciu, magneziu, zinc, fosfor, fier etc.

Ce tipuri de unt de arahide există?

În funcție de preferințele dvs., cel mai bun unt de arahide poate fi făcut din alte tipuri de nuci. Pe această bază, se disting și tipurile de unt de arahide în sine. Acestea vor diferi, printre altele: gust, precum și cantitatea de nutrienți individuali din compoziția sa. Deci, din ce nuci sunt cele mai populare unturi de acest tip?

  • unt de arahide din alune;
  • unt de arahide de alune;
  • unt de caju.

Aceste trei tipuri de unturi de nuci sunt cele mai comune, dar există și produse pe bază de migdale sau nuci braziliene. În funcție de tipul de nuci folosite pentru a crea untul, acestea vor conține diferite tipuri de nutrienți.

Deci, cum alegi cel mai bun unt de arahide pentru tine?

În mare măsură, vă puteți ghida după preferințele gustative, precum și, de exemplu, posibilitățile financiare. Nu toate unturile de arahide vor avea același preț și va depinde, printre altele, de: de asemenea asupra tipului de nuci utilizate într-un produs dat. Ceea ce poate fi mult mai important este de unde îți cumperi untul de arahide. Merită să le cumpărați la punctele oficiale de vânzare sau să vă decideți să le creați singur.

Datorită acestui lucru, aveți control asupra compoziției produsului. Cu siguranta cea mai putin potrivita solutie este sa achizitionati unt de arahide sau diverse tipuri de suplimente alimentare si suplimente nutritive dintr-o sursa neoficiala si necunoscuta.

Acest lucru este foarte important, mai ales datorită faptului că nucile sunt un alergen foarte puternic. Este întotdeauna o idee bună să țineți cont de propria dvs. siguranță și sănătate pentru a evita efectele nedorite, chiar și atunci când vine vorba de untul de arahide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *