Untul de arahide ca idee pentru o gustare sănătoasă înainte de antrenament

Unturile de arahide și diferitele tipuri de tartine câștigă în mod constant popularitate, iar acum auzim din ce în ce mai puțin că sunt produse nesănătoase, bogate în cantități uriașe de zahăr și ulei de palmier. În ultimii ani, ele sunt folosite din ce în ce mai dornic, mai ales de către persoanele active fizic, ceea ce nu face decât să confirme faptul că există un număr mare de produse disponibile pe piață care pur și simplu au ingrediente valoroase și sănătoase.

Untul de arahide este folosit din ce în ce mai des pentru diverse tipuri de mâncăruri și produse de copt și sunt încă mulți oameni care le mănâncă pur și simplu cu lingura. Cel mai important este însă faptul că untul de arahide poate fi folosit în diferite tipuri de diete, ca o gustare sănătoasă care poate fi de o valoare deosebită pentru suplimentarea înainte de antrenament. Prin urmare, merită să aruncați o privire asupra modului în care este posibil acest lucru.

Unt de arahide – de ce merită să mănânci în preajma antrenamentului?

Untul de arahide sănătos se caracterizează printr-o compoziție bogată și hrănitoare, care este bogată în proteine ​​și carbohidrați, care sunt necesari din punct de vedere energetic pentru organismul uman. Aceasta înseamnă că aceste tipuri de produse sunt perfecte atât înainte, cât și după antrenament. În primul caz, puteți oferi organismului cantitatea adecvată de energie pentru antrenament intensiv pentru a-și maximiza eficacitatea.

Cu toate acestea, după finalizarea acestuia, consumul de unt de arahide vă va permite să vă mențineți energia și să faceți antrenamentul mai puțin epuizant. În plus, va avea un impact pozitiv asupra regenerării organismului, de care trebuie avut grijă mai ales în cazul sesiunilor de antrenament intense. Cu toate acestea, este foarte important să alegeți o cremă de nuci cu compoziția potrivită, care să nu conțină adaos de zahăr sau ulei de palmier.

Idei de gustări sănătoase cu unt de arahide

Consumul de unt de arahide devine din ce în ce mai popular, inclusiv: datorita faptului ca este destul de flexibil. Cel mai simplu mod este sa mananci crema de arahide cu o lingura, ceea ce nu va avea un impact negativ asupra sanatatii organismului tau, cu conditia, bineinteles, sa faci exercitii de bun simt si sa consumi unt de arahide in portia recomandata, nu excesiva. Cu toate acestea, aceasta nu este singura cale posibilă. Cum altfel poți mânca unt de arahide în timpul antrenamentului?

  • Napolitane de orez – pe care se poate intinde portia potrivita de crema;
  • Smoothie – sunt foarte populare, poți adăuga o porție de unt de arahide la aromele tale preferate;
  • Clatite – le puteti prepara usor in avans si le puteti manca in afara casei, iar crema de nuci poate fi folosita ca umplutura.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai simple moduri. Untul de arahide este adesea folosit și în diverse tipuri de produse de copt (prăjituri, brioșe), iar tot mai mulți oameni le folosesc în omlete. Există multe moduri, iar cel mai important lucru este să alegeți o cremă valoroasă de nuci, care nu numai că va avea un gust bun, dar va avea și un efect pozitiv asupra sănătății organismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *