Care este cel mai bun câștigător de masă?

Fără o greutate corporală adecvată, crearea mușchilor corespunzători este mult mai dificilă. Din acest motiv, multe persoane, în special cele care au probleme cu îngrășarea, decid să folosească diverse tipuri de câștigători de masă. Ele te ajută de fapt să construiești un surplus de calorii valoros în dieta ta, care este necesar dacă vrei să te îngrași.

Cu toate acestea, există multe suplimente diferite disponibile pe piață care sunt concepute pentru a facilita creșterea în greutate și, din acest motiv, poate apărea adesea întrebarea: care supliment de masă este cel mai bun? Mulți oameni recomandă suplimente de proteine, gainers, bulks, BCAA și multe altele. Deci, cum să alegi un supliment care va fi cel mai eficient pentru construirea masei musculare?

O selecție mare de câștigători de masă

Există multe tipuri diferite de suplimente alimentare disponibile pe piață care sunt concepute pentru a ajuta corpul să câștige în greutate. Ce balsam ar trebui să alegeți va depinde în mare măsură de situația specifică. În primul rând, baza absolută este construirea unui surplus de calorii. Ideea este să calculezi propriul necesar zilnic de calorii și să consumi, de exemplu, cu 500 de kcal în plus pe zi. Sună destul de simplu, hrana necesară vine adesea sub formă de mase uriașe de alimente care se pot dovedi imposibil de mâncat pentru mulți oameni după câteva zile.

Aceasta este situația în care ar trebui să utilizați un câștigător de masă, dar cum să-l alegeți? Acest lucru va depinde de dieta dvs. echilibrată și de planul de antrenament. În funcție de aceste două variabile, oferim organismului valori nutriționale diferite, iar alte micro și macro elemente sunt spălate în timpul activității fizice. Aceasta înseamnă că pentru cele mai bune rezultate și din punct de vedere al siguranței, merită întotdeauna să solicitați sfatul unui medic sau dietetician care vă va ajuta să identificați cel mai bun supliment pentru masă, în funcție de ce valori nutriționale lipsesc cel mai mult într-un situație dată.

Cu toate acestea, se poate spune că unul dintre cei mai des utilizați mass gainer este un mass gainer. Este un supliment de carbohidrați și proteine ​​care, atunci când este consumat, de exemplu, sub formă de băutură cu apă sau lapte, ajută la formarea unui surplus caloric valoros.

Creatina – cea mai cercetată și cea mai bună?

Creatina este, fără îndoială, cel mai bine testat supliment disponibil pe piață. Dar asta înseamnă că este cel mai bun pentru a câștiga masa corporală? Este cu siguranță cea mai sigură datorită multor ani de cercetări care au fost efectuate de-a lungul anilor asupra formei sale cele mai populare – creatina monohidrat. Constă din 3 aminoacizi (glicină, metionină și arginină) și, ca compus prezent în mod natural în organism, peste 90% din acesta se găsește în țesutul muscular.

Creatina este responsabilă pentru producerea de molecule de ATP, care sunt de fapt o sursă de energie în corpul uman. Mai mult, este responsabil și pentru transportul lor către părți individuale ale corpului. Acesta este, printre altele, Datorită acestor proprietăți, creatina este importantă în construirea masei corporale, iar suplimentarea acesteia vă permite, de asemenea, să creșteți puterea și rezistența mușchilor și a întregului corp. Toate acestea înseamnă că creatina este foarte des aleasă dintre suplimentele pentru construirea de masă și, cel mai important, este folosită cu succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *